miercuri, 8 iulie 2009

[FIlm] Big Robots and Warrior Goddesses


Transformers 2: Revenge of The Fallen : )

It`s a guy movie. Sincer. Adica, filmul include exact ceea ce ar vrea un tip: masini, tipe misto, roboti, efecte speciale si o poveste relativ simpla si tampita ca sa nu conteze atat de mult. Nu cred ca m`as apuca sa`i povestesc cuiva despre el de genu: Este o poveste nemaipomenita, plina de suspans, cu niste personaje extrem de complexe, cu multe conflicte interioare cat si exterioare... Nu frate, as povesti folosind multe interjectii sau faze de genu - si Optimus a facut o schema gen brusli in timp ce il tinea de cap pe altu, apoi copacu wuuush si kaput kaboom si etc.

Zeh Plot

Dupa ce au terminat cu Megatron, oamenii + "transformatorii" formeaza o echipa numita Cuibul (Nest), care trebuia sa`i gaseasca si sa`i distruga pe restul decepticon-ilor de pe Pamant. Insa, surpriza, apare un tip, The Fallen, un super mega hyper duper si batran robot care si`a amintit ca a lasat o jucarie lasat pe Pamant de mult timp cu care vrea sa distruga soarele nostru si sa`si refaca rasa. But have no fear, the Autobots are here.Ei trebuie sa`l opreasca si sa salveze Pamantul.

Plus si minus (+/-)

+ Soundtrack`ul este bestial. Avem Linkin Park, Greenday, Nickleback, Staind, etc. New Divide, de la Linkin Park l`am luat dinaintea aparitiei filmului. Dadusem peste el ocazional pe Youtube. Dupa ce am vazut filmul am zis ca trebuie sa iau si restu` playlistului ^^

- O lungeste prea mult. Adica, unele faze chiar sunt in plus.

+ Faze funny. Are cateva. Uite una:

-Those robots aren`t that smart. Sincer.

+ De fapt cred ca`i cel mai mare plus asta. Efectele speciale. Sunt nemaipomenite. Modul in care sunt facute luptele e nemaipomenit. That`s all that matters. Btw, uite un tip: Nu va stricati vizionarea pe un monitor de 17''! HD si Surround baby : )

Conclusion

Overall mie mi`a placut la nebunie =D. Cum a zis GK : "When giant robots beat the crap out of eachother it (the story) doesn't matter right? :))"

Trailer

Soundtrack Sample


Linkin Park - New Divide
Asculta mai multe audio Muzica

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu