miercuri, 8 iulie 2009

[Serial] Moody californicated


Californication - It's a serie you can't miss. Chiar asta ar trebui sa spuna toti cei care au urmarit pana acum serialul. Asta daca esti hetero, pentru ca, mai presus de toate, Californication e un serial super masculin. Doza mare de testosteron, femei in abundenta, foarte mult sex, alcool, droguri si literatura. Toate astea il caracterizeaza pe Hank Moody, personajul principal al seriei, un scriitor rebel, nonconformist, trecut de o anumita varsta, care isi petrece timpul osciland intre literatura, o mare de femei si iubirea pentru cele mai importante doua din viata sa, the one he never married si fiica acestora.

Hank's Californication - Moody, un scriitor care a avut parte de ceva succes ca romancier, se muta in L.A. cu scopul de a-si transpune cel mai nou roman, "God hates us all", intr-un scenariu de film. Acest lucru se intampla iar filmul intitulat "A crazy little thing called love", se bucura de un real succes in randul multora, mai putin al sau. Cu un bestseller si un film apreciat, ai putea spune ca totul e ok in viata lui Moody. Not. In schimb, acesta se trezeste prins intr-o criza existentiala, din care se pare ca nu va iesi foarte usor.

Loved getting Californicated - Ce mai pot spune despre serie, e ca mi-a placut pana in maduva scenariului, episoadele, care au in medie 30 de minute, m-au tinut ore in sir in fata calculatorului iar Moody e unul dintre cele mai bine construite si jucate personaje. Californication are tot ce-i trebuie unui serial de gen. Are sare si piper (fara Stela si Arsinel), are iubire, familie, sex (a lot), droguri si rock. Si unde mai pui ca muzica e pe masura. Plusuri peste plusuri iar despre minusuri ce pot spune e ca, daca sunt, cui ii pasa?

Acum nu mi-a ramas decat sa astept cuminte sezonul 3, in speranta ca va fi la fel de bun ca primele. Enjoy your Californication! Ram!us is offline!


Trailer


Music





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu