joi, 9 iulie 2009

[Serial] Sus pe Weeds!





Tocmai am terminat de vizionat primele 5 episoade episoade ale seriei 5 din Weeds m`am decis ca este momentul sa si scriu despre el. 

Dupa ce ii moare sotul dupa un atac de cord neasteptat, Nancy Botwin, mama a doi copii, se vede in fata unei probleme financiare serioase. Astfel, pentru a`si mentine stilul de viata si pentru a`si creste cei doi baieti, Shane si Silas, aceasta devine dealerul (de iarba) suburbiei unde locuia. Easy and tax free money. Foarte dragut. De aici totul evolueaza neasteptat, ei trecand prin tot felul de intamplari. 

Nancy, este o mama moderna, arata bine si pe parcurs isi dezvolta, oarecum, o latura de thug, insa pastrandu`si latura sensibila. Pacat ca, prinsa de afacere, nu reuseste sa isi creasca baietii cum trebuie, acestia "educandu`se" cam singuri si crescand exact cum ea nu vroia.

Trebuie sa treci peste primele doua episoade ca sa te prinda. Cam asa a fost la mine. Plin de faze funny, replici interesante, intorsaturi de situatie si... ceea ce m`a impresionat pe mine, a fost ca, desi a ajuns la al 5`lea sezon, actiunea devine din ce in ce mai interesanta. 

Un spoiler mic: FLASHMOB!!

Soundtrack`ul este dragut, unele melodii sunt chiar misto, de obicei cele de la sfarsitul episodelor sunt interesante. Nu m`am obosit inca sa le iau dar sigur o voi face. 

Check it out!

Trailer

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu